Hitta hit

Grafikgatan 21, 754 54 Uppsala

Hitta hit

Bäggebygatan 17, 815 37 Tierp

Kontakta oss

018-71 10 10

Följ oss på:

Välkommen till vår nya bilverkstad i Uppsala!

Hos vår bilverkstad i Uppsala kan vi hjälpa dig med allt som har med bilen att göra. Våra erfarna och kompetenta bilmekaniker är några av de bästa i branschen och vi är stolta över att kunna erbjuda en unik erfarenhet när det gäller bilreparationer och underhåll. Oavsett om du behöver ett enklare oljebyte, en AC-reparation eller om du har ett mer omfattande servicebehov kan du alltid räkna med oss på BG Motor. Vi ombesörjer även glasskador och kan hjälpa dig byta vindruta och övrigt bilglas. Dessutom kan du förvara dina däck hos oss i vårt prisvärda däckhotell.

Boka bilservice eller reparation

  Alla bilmärken

  Vi utför bilservice och reparationer på alla märken och modeller.

  Boka däckhotell

  En bekväm och prisvärd däckhotellstjänst från endast 1 095 kr.

  Erfarna mekaniker

  All service utförs av mekaniker med gedigen erfarenhet och kunskap.

  Bilverkstad i Uppsala med personlig service

  Vi är din allbilverkstad och helhetslösning under ett och samma tak. Vår nya fina verkstadslokal ligger på Grafikgatan 29 med vår bilhall som nära granne på Grafikgatan 21. Vi tar emot alla bilmodeller och utför all service och alla reparationer på plats, även AC-felsökningar. 

  På BG Motor lägger vi stor vikt vid att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vill vara din pålitliga partner när det gäller allt som rör din bil. Vi förstår att din bil är viktig för dig, och vi är här för att se till att du får den hjälp du behöver på ett professionellt och tillförlitligt sätt.

  Kontakta vår bilverkstad i Uppsala

  Tveka inte att kontakta oss på BG Motor eller att besöka oss på Grafikgatan 29 i Uppsala. Vi finns tillgängliga för dig och svarar gärna på dina frågor och funderingar inför din service eller reparation.

  Bilar på rad på en parkering.

  Öppettider

  Mån-Fre: 7.00-16.00

  Hitta hit

  Grafikgatan 29A, 754 54 Uppsala
  Visa vägbeskrivning

  Att hitta plats för sina extra däck när de inte används kan vara en utmaning. Därför erbjuder vi på BG Motors verkstad i Uppsala en bekväm och prisvärd däckhotellstjänst från endast 1 095 kr. I priset ingår däckskifte, förvaring, tvätt och tidsbokning som passar dina behov. Dessutom gör vi en inventering inför varje säsong där vi även erbjuder däckförsäljning.

  Vi hjälper dig att lagra dina däck på ett säkert och lättillgängligt sätt. Det betyder att vi tar hand om allt – från att ta bort dina gamla däck och montera de nya till att tvätta och lagra dina däck på ett säkert sätt. När det är dags för däckskifte igen njuter du av en kaffe hos oss medans vi gör din bil redo för en ny säsong.

  Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss till dig för att boka däckhotell för dina däck!

  Boka däckhotell