Hitta hit

Grafikgatan 21, 754 54 Uppsala

Hitta hit

Bäggebygatan 17, 815 37 Tierp

Kontakta oss

018-71 10 10

Följ oss på:

Välkommen till vår nya bilverkstad i Tierp!

Vi på BG Motor har tagit över fastighet, lokal, försäljning och personal från den tidigare Volvobilverkstaden i Tierp. Vårt team består av samma skickliga mekaniker som har en gedigen erfarenhet och kunskap av alla bilsorter. Oavsett om det handlar om en rutinmässig service eller en mer omfattande reparation kan du lita på att vi levererar resultat av högsta kvalitet till bra priser.

Vår bilverkstad i Tierp tar emot alla typer av bilar och bilmärken. Våra mekaniker utför både service och mer komplicerade reparationer. Vår kompetenta personal finns här för att svara på dina frågor och ge dig råd om hur du på bästa sätt tar hand om din bil. Vi tror på att skapa starka, långvariga relationer med våra kunder. Därför är vårt mål att erbjuda den bästa möjliga servicen när det kommer till bilreparationer och underhåll.

Hos BG Motor får alla våra kunder ett personligt mottagande som är så långt ifrån ett ordermottagande som det går att komma. Många tycker det är krångligt att köpa bil, därför är vi en bilhandlare som specialiserar oss på att göra bilaffären trygg, enkel och smidig.

Boka bilservice eller reparation

  Alla bilmärken

  Vi utför bilservice och reparationer på alla märken och modeller.

  Personlig service

  Hos BG Motor får du personlig service av hög kvalitet.

  Erfarna mekaniker

  All service utförs på plats av mekaniker med gedigen erfarenhet och kunskap.

  BG Motor har tagit över Volvoverkstaden

  Där vår bilverkstad i Tierp finns idag på Bäggebygatan 17 låg det tidigare en Volvoverkstad. Vi på BG Motor har tagit över både fastighet, lokal, försäljning och personal från den bilverkstaden. Vårt team består av samma skickliga mekaniker som har en gedigen erfarenhet och kunskap av alla bilsorter. Vi har även alla specialverktyg från den tidigare Volvoverkstaden på plats för att kunna säkerställa att din Volvo får den service den förtjänar. Har du tidigare servat din bil i Volvoverkstaden är du varmt välkommen att fortsätta lämna in din bil hos oss på BG Motor.

  Kontakta vår bilverkstad i Tierp

  Tveka inte att kontakta oss på BG Motor eller att besöka oss på Bäggebygatan 17, 815 37 Tierp. Vi finns tillgängliga för dig och svarar gärna på dina frågor och funderingar inför din service eller reparatio.

  Öppettider

  Mån-Fre: 7.00-16.00

  Hitta hit

  Bäggebygatan 17, 815 37 Tierp
  Visa vägbeskrivning