Hitta hit

Grafikgatan 21, 754 54 Uppsala

Kontakta oss

018-71 10 10

Följ oss på:

Om BG Motor

BG Motor, Bouveng & Gustavsson. När de 2 gymnasievännerna Erik och Victor började ekonomiutbildningen tillsammans 2012 hade de ingen aning om att de skulle driva ett bilföretag ihop. Mindre än 5 år efter studenten blev idén om att starta ett bilföretag med fokus på att kunna erbjuda en personligare bilaffär verklighet. Med ett starkt första år i ryggen och nyinvesterad fastighet längs E4:an i Uppsala ser BG Motor sig som ett av de ledande bilföretagen i Sverige inom en snar framtid.

Victor Bouveng

Grundade BG Motor November 2018

Victor är uppvuxen i Vassunda utanför Knivsta med motorer i blodet och började som 7 åring tävla i gokart. Sedan dess har intresset för bilar och racing aldrig tagit en paus. Victor har tävlat på elitnivå inom motorsport sedan 2010 och mellan 2010-2018 tävlade Victor för det svenska landslaget i racing. Han brinner för att göra det omöjliga möjligt, är händig i allmänhet och kan köra allt med en motor på.

Erik Gustavsson

Grundade BG Motor November 2018

Erik är medgrundaren av BG Motor och har en bakgrund inom bilbranschen sedan över 7 år tillbaka. Han började som hallvärd och har sedan dess jobbat sig uppåt. Med en brinnande passion för bilförsäljning och kundnöjdhet har Erik aldrig en dålig dag på jobbet. Erik är uppvuxen strax utanför Uppsala i Örsundsbro och har en bakgrund inom fotboll och idrott.

Oscar Helmersson

Säljare hos BG Motor sedan juli 2020

Oscar är en passionerad säljare med ett stort hjärta och intresse för bilar och människor. På fritiden följer han Allsvenskan i fotboll, fråga gärna Oscar vilket lag när ni ser honom. Oscar drivs av ett högt tempo i en effektiv organisation men bemöter er alltid med ett stort lugn och största uppmärksamhet.

Marcus Wennman

Säljare hos BG Motor sedan augusti 2020

Sedan starten av arbetslivet har Marcus alltid haft ett speciellt intresse för kundservice och kunna erbjuda en tjänst av värde där kunden är nöjd genom hela processen. Marcus har en bakgrund som personlig tränare och receptionist på gym och ger dig alltid ett glatt bemötande. Marcus är energisk, engagerad och har såklart ett stort intresse för bilar. Tveka inte att be Marcus om hjälp med ditt nästa bilköp.

Jonny Ersson

Inköpare hos BG Motor sedan Augusti 2021

Jonny är vår främsta inköpare av framförallt transportbilar och har ett långt yrkesliv inom bilbranschen. Sedan starten 1981 på Charlies bildelar har Jonny hunnit med att sälja de flesta bilmodellerna på marknaden men har nu sadlat om till inköpare. För att få en korrekt och rättvis värdering av din bil ska du vända dig till Jonny.

Tomas Olsson

Medarbetare hos BG Motor sedan Juni 2020

Tomas är en sportintresserad person som arbetar med allt praktiskt inom vår organisation. Tomas arbetsdagar består av allt från att tvätta bilar inför försäljning till att hämta och lämna bilar hos kunder och verkstäder.

Hannes Lanz

Hannes är en sprallig och social kille som gör det lilla extra för att kunden ska känna sig nöjd genom hela processen. Sedan starten i Hannes arbetsliv så har han jobbat inom serviceyrken. Hannes har ett stort intresse för bilar och fotboll. På fritiden spelar han fotboll i sin hemmaklubb Bälinge IF och går gärna ut och äter middagar med sina vänner. Du stöter på Hannes vid hemleverans av din bil eller i bilhallen.

Hos BG Motor får du alltid ett stort utbud av begagnade bilar. Köp din bil hos en trygg bilhandlare och få en bil som passar just dina behov.