Hitta hit

Grafikgatan 21, 754 54 Uppsala

Hitta hit

Bäggebygatan 17, 815 37 Tierp

Kontakta oss

018-71 10 10

Följ oss på:

Om BG Motor

BG Motor, Bouveng & Gustavsson. När de 2 gymnasievännerna Erik och Victor började ekonomiutbildningen tillsammans 2012 hade de ingen aning om att de skulle driva ett bilföretag ihop. Mindre än 5 år efter studenten blev idén om att starta ett bilföretag med fokus på att kunna erbjuda en personligare bilaffär verklighet. Med ett starkt första år i ryggen och nyinvesterad fastighet längs E4:an i Uppsala ser BG Motor sig som ett av de ledande bilföretagen i Sverige inom en snar framtid.

Jonny Ersson

Inköpare Transportbilar hos BG Motor jonny@bgmotor.se 070-274 29 74

Jonny är vår främsta inköpare av framförallt transportbilar och har ett långt yrkesliv inom bilbranschen. Sedan starten 1981 på Charlies bildelar har Jonny hunnit med att sälja de flesta bilmodellerna på marknaden men har nu sadlat om till inköpare. För att få en korrekt och rättvis värdering av din bil ska du vända dig till Jonny.

Alfred Hållner

Säljare BG Motor Uppsala alfred@bgmotor.se Tele: 073-844 79 00

Alfred är en glad kille som alltid strävar efter att kunden ska vara riktigt nöjd. Alfred har tidigare jobbar som servicerådgivare och säljare på ett annat bilföretag i Uppsala.

Nils Nilsson

Säljare på BG Motor Uppsala nils@bgmotor.se Tele: 070-318 06 72

Nils "Nisse" Nilsson är säljaren du träffar när du kliver in genom dörren på BG Motor. Nisse har ett varmt intresse för bilar och sätter alltid kunden i fokus. Han har jobbat inom bilbranschen sedan gymnasiet och motorintresset har alltid legat varmt om hjärtat.

Krister Ericsson

Försäljningschef på BG Motor krister@bgmotor.se Tele: 070-685 16 00

Krister är kunnig som få och med många års erfarenhet av bilbranschen kan du garantera att få proffsig hjälp oavsett vilken bil du är intresserad av! Krister bjuder alltid på ett leende och gör det lilla extra för kunden genom hela affären!

Victor Bouveng

Grundade BG Motor November 2018

Victor är uppvuxen i Vassunda utanför Knivsta med motorer i blodet och började som 7 åring tävla i gokart. Sedan dess har intresset för bilar och racing aldrig tagit en paus. Victor har tävlat på elitnivå inom motorsport sedan 2010 och mellan 2010-2018 tävlade Victor för det svenska landslaget i racing. Han brinner för att göra det omöjliga möjligt, är händig i allmänhet och kan köra allt med en motor på.

Erik Gustavsson

Grundade BG Motor November 2018

Erik är medgrundaren av BG Motor och har en bakgrund inom bilbranschen sedan över 7 år tillbaka. Han började som hallvärd och har sedan dess jobbat sig uppåt. Med en brinnande passion för bilförsäljning och kundnöjdhet har Erik aldrig en dålig dag på jobbet. Erik är uppvuxen strax utanför Uppsala i Örsundsbro och har en bakgrund inom fotboll och idrott.

Victor AF Ugglas

Hallvärd BG Motor Tierp sedan Maj 2022

Victor är killen du möter när du ska titta på bil i Tierp! Victor är uppvuxen på landet och motorer har funnit i hans liv sedan barnsben.

Hos BG Motor får du alltid ett stort utbud av begagnade bilar. Köp din bil hos en trygg bilhandlare och få en bil som passar just dina behov.