Hitta hit

Grafikgatan 21, Uppsala

Hitta hit

Bäggebygatan 17, Tierp

Hitta hit

Gymnasiegatan 4, Sala

Kontakta oss

018-71 10 10

Följ oss på:

Sälj din privata bil, leasingbil eller företagsbil till oss

Att sälja din bil på egen hand är tidskrävande. Allt från service, besiktning och tvättning till fotografering, annonsering, avtal och försäljning kräver engagemang och erfarenhet för att säkerställa rätt pris och en god affär. På BG Motor är vi experter på att ta hand om din bil och ger dig en rättvis värdering.

För att säkerställa att vår bilhall alltid är fylld med riktigt bra bilar till konkurrenskraftiga priser är vi ständigt i behov av att köpa in bilar. När du ska sälja din företagsbil eller leasingbil är du därför alltid välkommen att vända dig till oss på BG Motor för en snabb och trygg affär. Vi har lång erfarenhet och vana av att ge dig ett rättvist och professionellt bemötande när du vill sälja din bil.

Vill du hjälp med att sälja din bil?

  Kryssa i utrustningen din bil har:

  Mathias Dahlberg
  Mathias Dahlberg
  2024-03-20
  Sålde/köpte en bil med dessa. Som säljaren sa, - Lika lätt som att köpa en brödrost. Smidig hantering och snabba svar vid frågor. Rekommenderas starkt.
  Harry W. Struwe
  Harry W. Struwe
  2024-03-13
  Sålde min bil till dem via blocket. Måste säga att det var väldigt bra hanterat från deras sida. Jag var lite krångligare då jag hade missat ett par saker och flyttat utomlands men de var superbra genom hela processen. Betalade det som inte var på lån innan de ens hämtat bilen, löste lånet kort därpå. 10/10 supersmidig affär och rätt bra pris (sen fattar man att de ska ha marginal också). Rekommenderas om man vill slippa allt krångel med privatpersoner på blocket och liknande.
  Tommy Bergqvist
  Tommy Bergqvist
  2024-03-10
  Smart upplägg med bra utbud av bilar av olika märken och prisklasser. Trevliga och serviceinriktade säljare. Snabb och bra hantering vid inbyte och affären i sin helhet. Mycket bra service även om man har otur och något visar sig trasigt på bilen man köpt. Rekommenderas varmt
  NTI Bygg & Badrum
  NTI Bygg & Badrum
  2024-02-21
  Bra från borjan,dåligt på slutet! Köpte bilen 320 000 kr som var krockade innan, med dölda fel, utan att veta.! Bilen varit på verkstad inom 4 månaders användning i sammanlagt 1 månad, samt flera åtterbesök-komplettering🙄 Gick inte returnera bilen på bra sätt som komsument-forlust 50 000 kr.😢 Blir uppmärksamma, kolla på bilen historik innan köp,annars det bara önodiga utgifter och tjäfs!!!
  Ali Kurdi
  Ali Kurdi
  2024-02-07
  Bilfirmor finns överallt men aldrig varit med om en snabbare affär än hos BG Motor i Uppsala! Var dags o sälja bilen så hörde av mig till Krister och aldrig varit med om en snabbare affär samt ett trevligare bemötande. Bilköpet tog cirka 10 minuter som max och efter cirka 40 minuter var pengarna på kontot. Blir fler köp och försäljningar via denna firman! Tack för den snabba affären! Big ups!👍
  Emir Hodzic
  Emir Hodzic
  2024-01-18
  Köpte bil av mig och allt gick bra och smidigt. Jonathan som hämtade bilen var väldigt professionell och trevlig!
  Nour eldin Anouti
  Nour eldin Anouti
  2024-01-16
  Ett seriöst bolag. Kan rekomendera dem!
  Jessica Swärdsén
  Jessica Swärdsén
  2023-12-06
  Fantastiskt enkelt och smidigt! Trevligt bemötande av Rasmus som hörde av sig och gav ett skäligt bud. Bawan hämtade bilen smidigt hemma hos mig och förklarade och gjorde allt tydligt och enkelt för mig som säljare. Pengarna satt på kontot innan Bawan hämtade bilen, tryggt för mig som säljare!
  Tobias Åberg
  Tobias Åberg
  2023-12-04
  Rasmus kontakta mig för att köpa min bil. Snabbt och smidigt förfarande för att komma fram till ett bud. Inköpare från flera andra bilfirmor kontakta mig också, men det vara ett jäkla jiddrande hit och dit med bud och framför allt en massa press att jag även skulle köpa bil av dem. Dock inte på BG Motor, raka rör av Rasmus och Adrian hämtade bilen snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommendera dem i fall du vill sälja bilen och slippa en massa turer fram och tillbaka.
  Bm Car
  Bm Car
  2023-11-30
  Jag har haft en smidig affär med Rasmus och hela affären gick smidigt igenom. Bilen plockades upp av en kille som hette Bawan som hade enkel och smidig kommunikation och han hämtade bilen och tog den smidigt. Jag är jättenöjd med affären.

  Låt oss köpa din företagsbil – Så går det till

  Många utgår från att en bilhandlare ger ett sämre pris än om bilen säljs direkt till en privatperson. Säljer du på egen hand behöver du spendera tid och pengar på att säkerställa bilens skick inför försäljningen, hantera provkörningar, prutare och pappersarbete. Vi kan alltid garantera att du får ett rättvist marknadspris och en smidigare bilförsäljning.

  1. Första kontakten

  Du kontaktar oss och lämnar alla uppgifter som vi bör känna till om ditt/dina fordon du önskar sälja. Alternativt kan du boka ett besök där vi kommer till dig och tittar på bilen.

  2. Bakgrundsundersökning

  Baserat på de uppgifter som du lämnat gör vi en bakgrundsundersökning av ditt/ dina fordon samt en initial vardering.

  3. Kontroll av bilen

  På plats hos oss genomför vi en kontroll av bilen och tar reda på all nödvändig information som vi behöver gällande fordonet/fordonen.

  4. Värdering och eventuella avdrag

  Vi ger dig en rättvis och motiverad värdering jämfört med andra liknande bilar och eventuella avdrag görs för skador eller åtgärder som behövs.

  5. Vi köper bilen

  När vi är överens om värderingen går vi vidare med köpet. Vi sköter allt från ägarbyte till betalning och hantering av eventuella lån och leasingavtal. Betalningen överförs direkt till dig, snabbt och enkelt.

  På BG Motor är vi experter på att ta hand om din bil och ger dig en rättvis värdering. Sälj din företagsbil till oss genom en snabb och trygg affär.

  Varför ska du sälja din bil till oss?

  Många företagare ser sin bil som sitt verktyg. Bilen ska bara funka, ta dig fram och se till att din verksamhet flyter på smidigt utan avbrott. Att byta bilen är ofta krångligt, kostar mycket pengar och tar väldigt lång tid eftersom du själv måste förbereda bilen, hitta rätt köpare, hålla provkörningar, hantera prutande spekulanter och skriva avtal.

  Genom att sälja din bil till oss gör vi det yttersta för att affären ska gå så smidigt som möjligt. Vi kommer till dig för värdering av din bil för att du ska slippa transporter och vi sköter givetvis all logistik när försäljningen är genomförd och du har pengar i handen. Vi hämtar bilen hos kunder inom hela Sverige.

  Enkel försäljning

  När vi köper din bil får du en ärlig värdering i nuvarande skick. Du slipper tänka på service, besiktning, tvätt, fotografering, annonsering och krångliga avtal. När vi köper din bil får du en enkel och smidig process. Självklart kan vi hämta bilen hos dig för att underlätta processen.

  Kunnig och rättvis hantering

  Vi är experter på alla bilmärken och kan stå för vårt bud av din bil. Det gör att du slipper redovisa utrustningslistor eller besiktningsprotokoll. När vi gör en värdering är vi väl informerade, därför får du alltid ett dagsaktuellt och unikt bud för din bil som är både rättvist och professionellt.

  Bra betalt för din bil

  När du säljer din bil till BG Motor kan vi oftast betala bättra än andra större firmor. Vi är en mer personlig bilfirma med mindre omkostnader och en egen verkstad. När vi utför service, reparationer, tvätt, fotografering och annonsering gör vi det med mindre omkostnader vilket resulterar i ett bättre erbjudande till dig för din bil.

  Trygg affär

  Du får alltid en snabb och smidig betalning för din bil även om du har krediter, avtal eller lån på bilen. Vi tar hand om allt administrativt så att du slipper gå igenom krångliga avtal. Du har alltid pengarna på kontot direkt vid en affär och får ett smidigt ägarbyte.